Hold / U15 Pi 1. div

U15 Pi 1. div

3/11-2019
Dagens kamp for U 15 pigerne fra Mors Håndbold mod AGF blev en mål rig affære, som endte 31-18 til udeholdet.

Holdene fulgtes af de første 8 min, men efter et par boldtab fra Mors pigerne, så bragte AGF sig foran med 8-5 efter 15 minutter. Vi får fulgt godt med det første kvarter af kampen. Vi holder os til aftalerne i angrebet og forsvarsmæssigt står vi ok. AGF kommer med et godt tryk mod vores forsvar. I kampens indledning får vi afvist ok. Vi har desværre nogle dumme boldtab, og så spiller vi på et niveau, hvor dette bliver straffet, udtaler træner Hans M Therkildsen. Som halvegen skrider frem udbygger AGF føringen og de går til pause med en føring på 14-8.

Anden halvleg bliver med det samme kampbillede. AGF er lige en tand dygtigere, de udnytter deres fart og fysik, og de er dygtige til at træffe de rigtige beslutninger i angrebet. Det betyder, at deres scoringsfrekvens er rigtigt høj. Vores angrebsspil er rigtigt godt i de perioder, hvor vi husker at sætte tempo og holder os til vores aftaler. Når vi glemmer det, laver vi for mange fejl og tager de forkerte beslutninger, udtaler Hans M Therkildsen, der kan se frem til revanche mod AGF på søndag d. 10. november da turneringen her vender.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aftens kamp (29/10-2019) mod Løgstør lader vi hurtigt gå i glemmebogen. Vi mødte ganske enkelt et hold der spillede i et højere gear end vi kunne følge med til.
 
Pigerne kom hurtigt bagud med 0-4. Gang på gang løb vi desværre ind i angrebsmæssigt udfordringer. Dette skyldes især Løgstørs dygtighed med at dække offensivt. De er rigtig dygtige til hele tiden at skifte forsvars formationer. De går meget offensivt i 3-3 forsvar.
Eller 4-2 for herefter at stå i en offensiv 5-1. Det betød, at vi havde rigtig svært ved at bygge ordentlige angreb op, og vores skud kom til at mangle effekt.


I den anden ende af banen spillede Løgstør en rigtig flot gang håndbold. Vi gik således til pausen bagud med 15-7. Som kampen skred frem, fandt vi flere og flere løsninger angrebsmæssigt, desværre fik vi ikke tilsvarende afvist i vores forsvarsaktioner. Vi tabte således kampen med 30-15. Det positive fra kampen var, at vi faktiske fik mange målscore og den selvtillid skal de enkelte spillere tage med i de kommende kampe.
 
På søndag har vi endnu en svær kamp. Her kommer AGF på besøg. Her bliver der også noget at se til. De vandt således deres hjemmekamp mod Løgstør med 23-22. Jeg tror faktisk på, at vi har en god chance mod AGF, vi skal dog bliver mere effektive i vores afslutninger.

Hans M Therkildsen, Træner Mors Håndbold
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kamp 20/10-2019
Dagens kamp i første division for Mors håndbold u15 piger blev til en lærerig oplevelse. Tophold fra VRI spillede en god gang håndbold, men holdet fra Mors fulgte i store dele af kampen godt med.
Holdene fulgtes af de første 10 minutter af kampen. Som første halvveg skred frem lykkedes vi rigtig godt med at tilspille os fine chancer i angrebet. Vi fik fundet Marie Søndergaard på stregen med flere flotte indspil. Forsvarsmæssigt stod vi også fint. Vi var aggressive mod de fysisk stærke VRI spillere. Men som halvegen skred frem, fik pigerne fra Mors svære og svære ved at holde trit med VRI pigerne. De pressede os rigtig meget på fysikken, og da vi samtidig ikke fik sat det rigtige tempo i angrebsspillet, begyndte det at blive svært for pigerne. Vi gik således til pausen nede med 12-8.
VI gik ud til pausesnakken med en god fornemmelse for at vi kunne gøre det endnu bedre i anden halvveg. Desværre starter vi halvegen ud med at spille forkrampet og uden den nødvendige direktethed. VRI straffede os promte med at køre kontra og trykke os så flade i forsvaret at det var svært at være målmand for Mors pigerne. De første 12 minutter af anden halvveg var bestemt ikke godkendt. Vi træffer bare ikke de rigtige beslutninger. Samtidig er vi ikke klar nok til at løbe retur. Vi spiller sidelæns i angrebet, holder os ikke til vores aftaler. Så er VRI simpelthen for dygtigt et hold og de straffer os nådesløst med effektivt tempo, hvor de kommer med et tungt pres mod vores mål. Heldigvis finder vi igen tilbage til et ok angrebsspil og forsvarsspil i den sidste del af kampen. Vi tabere således anden halvveg med 11-7. og kampen med cifrene 23-15.
Det var en lærerig kamp for os. Vi skal være fuld koncentreret hele kampen, og når vi er direkte i vores angrebsspil og kommer med et højt boldtempo, så kan vi bestemt spille os til gode chancer og spille lige op med alle hold i rækken. Desværre fik vi ikke en sejr i dag. Vi vidste også godt, at det kunne blive rigtig svært. Alligevel sad vi efter kampen med en ærgerlig følelse, da der var mange episoder i løbet af kampen, vi kunne optimere. Næste kamp for pigerne fra Mors Håndbold er tirsdag den 29. oktober på hjemmebane, hvor pigerne skal op mod Løgstør håndbold. Kampen spilles i Sparekassen Thy Arena Mors kl 19.00

Hans Mikael Therkildsen, træner U15 Mors håndbold.
 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mors Håndbold 1. division U15 piger spillede i dag den første udekamp i sæsonen. Det var med god selvtillid og tro på tingene efter sidste weekends flotte sejr på 25-23 på hjemmebane mod Aabybro.
Udeholdet fra Mors Håndbold spillede sig indledningsvis i front med 3-1, og kom virkelig til nogle fornuftige afslutninger mod det flade forsvar fra Strandby Elling. Desværre formåede holdet ikke at fastholde de gode angrebstakter. Flere angreb løb ud i sandet uden tilstrækkelig bid i skuddene og med det resultat, at Strandby Elling spillede sig ind i kampen via hurtige kontrascoringer. Således var halvegsstillingen at Strandby Elling kunne gå til pausen med en føring på 9-7.

Efter pausen måtte Mors Håndbold desværre gang på gang kæmpe hårdt for at komme til fornuftige afslutninger. Alligevel var Strandby Elling aldrig foran med mere en to-tre mål. Med 10 minutter tilbage af kampen så det ud til at Mors Håndbold endelig igen var ved at finde melodien. Vi begyndte at spille ud af i banen og fik reduceret forspringet til Strandby Elling til kun et mål. Ved stillingen 15-14 og med to minutter tilbage af kampen, har vores keeper Kitija en flot redning, uheldigvis springer bolden direkte ud til en fri fløjspiller som efterfølgende scorer. Her begynder vi at have ryggen mod muren, og desværre formår pigerne ikke at komme tættere på. Pigerne taber en tæt kamp med cifrene 17-15.

Vi stod generel t godt defensivt i dag og får også masser af angreb, hvor vi har mulighed for at score nok mål. Desværre spillede vi i dag for langsomt i angrebet og fik derfor ikke iscenesæt vores skytter tilstrækkeligt. Det betød samtidigt, at vi ikke formåede at få gang i stregspillet.

Det var et ærgerligt nedelag. Hvor vi efter kampen sad med en følelse af, at vi faktisk burde have haft point med hjem til Mors. Næste kamp er igen en ude kamp. Her går turen til Århus, hvor vi skal op mod et virkeligt stærkt hold fra VRI.

Hans Mikael Therkildsen

U15 piger Mors håndbold.
HF Mors | H. C. Ørstedsvej 15, 7900 Nykøbing Mors  | post@hfmors.dk