Vinder af dette års Mors-Thy Lotteri's hovedpræmie

23-05-2016
Vinder af dette års Mors-Thy Lotteri's hovedpræmie - en Skoda Citigo fra LD Auto i Thisted- blev Karen Marie Svane fra Mors.

Hovedpræmien består udover bilen af et års bilforsikring hos Thisted Forsikring og brændstof og vaskekort fra Shell Thisted. Hovedpræmiens værdi i alt er på kr. 99.500,- Hovedpræmien er i lighed med sidste år delvis sponsoreret af de otte autoriserede bilforhandlere i Thy.

Vinderen Karen Marie Svane fortæller, at vinderloddet er købt ved ”dørsalg” i Nykøbing.

Mors-Thy Lotteriets vindernumre blev offentliggjort onsdag den 11. maj 2016 og første vinderhenvendelse var vedrørende 2. præmien, der i lighed med sidste år er for kr. 40.000,- JKE DESIGN inventar leveret fra XL Byg Tømmergaarden.

Det kan allerede nu oplyses at Mors-Thy Lotteri 2016 vil generere et overskud på godt kr. 150.000,- til deling mellem HF Mors og TIK Håndbold.

TIK Håndbold oplyser, at der fortsat er ejere af vinderlodsedler, som ikke har henvendt sig for at få udleveret deres præmiegavekort. Tidsfristen er fredag den 3. juni 2016, hvorefter der vil blive offentliggjort erstatningsnumre for ikke afhentede præmiegavekort.

Kategori: Nyheds arkiv
HF Mors | H. C. Ørstedsvej 15, 7900 Nykøbing Mors  | post@hfmors.dk