HF-Mors sikres 3 år af to stærke og lokale selskaber

30-06-2016
HF Mors er glade, lettede og stolte over at præsentere de lokale og stærke virksomheder, Frøslev-Mollerup Sparekasse og Thisted Forsikring A/S som hovedsponsorer de næste 3 sæsoner, gældende fra 1/7 2016.
Lars Svane Nielsen, sponsorudvalget i HF Mors:
”Vi er utrolig glade for den aftale vi har fået lavet med Frøslev-Mollerup Sparekasse og Thisted Forsikring A/S. Vi har haft en rigtig god og gensidig dialog mellem alle 3 parter, fra de indledende snakke og frem til at vi nu har landet en 3 årig aftale, der giver os mulighed for at fortsætte den gode udvikling vi som klub har været i, både på bredde og elitesiden, de sidste år”
Både Frøslev-Mollerup Sparekasse og Thisted Forsikring A/S er stærke aktiver i lokalområdet og har mange af de samme værdier som vi har i HF Mors, så vi ser frem til at udvikle både os selv, men også at vi kan være med til at gøre både Frøslev-Mollerup Sparekasse og Thisted Forsikring til endnu mere attraktive virksomheder for vores medlemmer, tilskuere, øvrige interessenter og sponsorer.
Rikke Martensen, marketingsansvarlig Frøslev-Mollerup Sparekasse:
”Vi er glade for, at vi med denne aftale kan være med til at understøtte det store stykke arbejde, der bliver lavet i HF Mors. HF Mors er en rigtig stor klub, som har fokus på at skabe nogle gode forhold for eliten og ikke mindst bredden indenfor håndbold på Mors. Vi er blevet præsenteret for en klub, som bygger på nogle gode værdier, samt nogle spændende visioner for sporten, hvilket vi gerne bakker op om.”
”At samarbejdet også omfatter Thisted Forsikring, som vi i forvejen har en del aktiviteter sammen med, ser vi kun som en styrke for samarbejdet. Vi er lokale og ønsker at støtte lokalt. Med denne aftale får vi en berøringsflade med rigtig mange engagerede lokale og en masse ildsjæle, der brænder for at gøre en forskel for unge mennesker i lokalområdet”
”Vi indgår denne aftale fordi vi er lokale, og fordi vi dermed er med til at styrke vores position som lokalt pengeinstitut. Vi regner med, at denne aftale vil styrke HF Mors, men også Frøslev-Mollerup Sparekasse i de kommende år.”Rasmus Ustrup, Thisted Forsikring:
”Thisted Forsikring er glade og stolte hovedsponsorer for HF Mors de næste 3 år. HF Mors er moderklub til eliteselskabet Mors-Thy Håndbold, hvor vi også er hovedsponsor, så da HF Mors henvendte sig til os, var vi selvfølgelig klar til at høre hvad de havde på hjertet. Der blev fremlagt et spændende projekt i samarbejde med vores gode venner fra Frøslev-Mollerup Sparekasse og der var fra starten god kemi alle parter imellem. Der er ingen tvivl om at vi med samarbejdet satser på at styrke vores position på Mors og i nærområdet. Som et af egnenes ældste selskaber føler vi det er vores pligt at støtte op om sporten både på eliteplan men også i bredden. Med vores hovedsponsorat af HF-Mors sikrer Thisted Forsikring A/S nu hele tre organisationer i håndboldregiet på Mors, nemlig både HF-Mors, Sports College Mors og Mors-Thy Håndbold. Vores hovedsponsorat af HF-Mors er i høj grad valgt for at bakke op om det frivillige arbejde i foreningerne i området og da HF Mors har både de lokale bredde hold, men også de ”næsten” landsdækkende elitehold, hvor flere spillere er på og omkring landsholdene, tror vi på et rigtig godt samarbejde som kommer alle parter til gavn de næste mange år”

For yderligere info kontakt:
HF Mors, Lars Svane Nielsen: 30 62 43 04
Frøslev-Mollerup Sparekasse, Rikke Martensen: 96 69 22 07
Thisted Forsikring A/S, Rasmus Ustrup: 60 67 98 49

Kategori: Nyheds arkiv
HF Mors | H. C. Ørstedsvej 15, 7900 Nykøbing Mors  | post@hfmors.dk